شاید بتوان این‌گونه ادعا کرد که امروزه تلفن همراه از هر وسیله دیگری عمومی‌تر است. تلفن همراه شامل زندگی خصوصی و ارتباطات فرد است. تبلیغات پیامکی به این دلیل موفق است که به همراه‌ترین ابزار کاربردی مردم، رسوخ کرده است.

هر فرد در روز بین 80 تا 50 بار به گوشی تلفن خود نگاه می کند

98% از پیامک های ارسالی در طول روز باز می شوند  و 90% پیامک های ارسالی ظرف 3دقیقه  اول مشاهده می شوند

 

در بین تمام روش‌های تبلیغاتی، بازاریابی پیامکی یکی از پربازده‌ترین تبلیغات است.  کاربران تلفن همراه بیشترین واکنش را به پیام‌های متنی نشان می‌دهند.

مهم‌ترین مطالب از طریق پیامک به دست شما می‌رسند. بانک یا اداره‌ای را نمی‌شناسید که از طریق تلگرام یا واتساپ اطلاعات مهم را برای شما ارسال کنند. همین موضوع باعث شده تا نرخ تبدیل پیامک بالا باشد.

 

هدف قابل اندازه‌گیری

اس ام اس مارکتینگ یکی از ابزارهایی است که آمار دقیقی از تبلیغات به شما می‌دهد. با این روش دقیقاً می‌دانید که پیامک به چند نفر رسیده است. در نهایت می‌توانید آمار مناسبی از تأثیرات و بازدهی پیامک کسب کنید.

در مقایسه با سایر روش‌های تبلیغات محیطی این آمار صرفاً تخمینی است. در تبلیغات تلویزیونی یا رادیویی نمی‌توان بازدید مشخصی از تبلیغات به دست آورد. بیلبورد و پوستر هم این ایراد را دارند. در حالی که پیامک با داشتن طیف وسیعی از مخاطبین، این ضعف را ندارد.

به‌دست‌آوردن یک آمار صحیح از تبلیغات برای مجریان آن بسیار مهم است.

سازگاری با انواع تلفن همراه

می‌توان گفت که پایه‌ای‌ترین قابلیت تمام تلفن‌های همراه، پیامک و تماس است. با پروموشن پیامکی، نگران این نیستید که مخاطبان شما اینترنت داشته باشند، مدل گوشی آنها بالا باشد، از سیستم‌عامل خاصی استفاده کنند و…

 

دلایل دیگری هم هستند که باعث می‌شوند کسب‌وکارها تبلیغات پیامکی را در خط مقدم تبلیغات خود قرار دهند. مانند:

  • ارتباط مستقیم با مخاطب
  • قابلیت پیگیری
  • امکان شخصی‌سازی برای مخاطب
  • امکان اتصال به وب‌سایت و نرم افزارهای مختلف
  • امکان مدیریت ارتباط با کاربران به صورت خودکار
  • دریافت بازخورد از مشتری
  • دوستی با محیط زیست
  • سرعت عمل بالا
  • و…

انواع تبلیغات پیامکی: 

تبلیغات پیامکی از لحاظ استراتژی تبلیغاتی به دودسته اصلی تقسیم می‌شود. استراتژی شما مربوط به نوع ارتباطی با مخاطب است که نیاز دارید.

تبلیغات انبوه:

تبلیغات انبوه پیامکی همان چیزی است که بسیار مشاهده کرده‌ایم. یک شرکت می‌تواند دسته زیادی از شماره تلفن همراه را در قالب بانک شماره آماده کرده و سپس متن خود را به همه آنها ارسال کند.

در این نوع ارسال، شماره‌ها لزوماً مشتری شما نیستند. به‌صورت اتفاقی برای مشتریان زیادی پیامک می‌رود. ممکن است همه آنها به محصول و خدمات شما علاقمند نباشند.

بازاریابی اجازه‌ای:

در تبلیغات اجازه‌ای پیامکی، مخاطب از قبل اعلام می‌کند که علاقمند به دریافت پیامک از شماست.

کاربران با عضویت در خبرنامه پیامکی شما نشان می‌دهند که به خدمات شما علاقمندند. برای اینکه بهتر متوجه شوید فروشگاه پوشاک مورد علاقه خود را در نظر بگیرید. او می‌خواهد که تخفیف‌ها، جشنواره فروش و اطلاعات مهم را از شما دریافت کند.

با این روش بازدهی تبلیغات شما بیش‌ازپیش می‌شود. تقریباً تمام این دست مخاطبان، پیام شما را با دقت می‌خوانند. کیفیت پیام شما در برقراری ارتباط با آنها رابطه مستقیم دارد.

مزیت مهم این نوع ارسال این است که می‌توانید از خط خدماتی برای ارسال به مخاطبان بلک‌لیست نیز استفاده کنید.

معایب تبلیغات پیامکی چیست ؟

بزرگ‌ترین ایراد تبلیغات پیامکی این است که شما باید مراقب باشید تا دریافت‌کننده پیامک به محتوای شما علاقه داشته باشد. اغلب نگرانی‌ها از تبلیغات پیامکی مربوط به نحوه و چگونگی تبلیغات پیامکی است.

ارسال‌کننده این پیامک‌ها باید به موارد زیر دقت کنید.

متن پیامک را به دقت انتخاب کنید

اولین چیزی که مشتری را جذب یا دفع می‌کند، متن پیامک است. ایراد کار بعضی افراد این است که فکر می‌کنند با یک متن رسمی طرف هستند. دقت کنید که متن شما نامه اداری نیست.

باید اصول زیبانویسی و تبلیغ‌نویسی متن را رعایت نمایید. متن مناسب می‌تواند مشتری را به سمت شما ترغیب کند.

مشتری را به پیامک‌های زیاد تیرباران نکنید

هنگامی که مشتری تعداد پیامک زیادی از شما دریافت کند خسته می‌شود. درست مثل اینکه هر روز بهترین غذای دنیا را بخورد، به زودی نمی‌تواند آن را تحمل کند.

حتی اگر متن شما بهترین متن دنیا هم باشد، بازهم تکرار مداوم آن خسته کننده است.

متناسب با نیاز آنها باشید

سعی کنید پیام مرتبط با نیاز مشتری باشد. ارسال پیامک مربوط به فروش ابزارآلات صنعتی به دانش آموزان شاید کار درستی نباشد.

علایق مشتریان عوض می‌شود! شما هم تغییر کنید

مشتری که پارسال از شما خدمات می‌گرفته ممکن است که امسال به این خدمت نیاز نداشته باشد. به‌عنوان‌مثال اگر مؤسسه کنکوری هستید افراد بعد از ورود به دانشگاه، احتیاجی به خدمات شما ندارند.

این حق را به مشتریان بدهید که از سامانه پیامکی شما خارج شوند. پس شما باید جامعه مخاطبان خود را با دقت انتخاب کنید.

 

بیشتر ناراحتی افراد از پیامک تبلیغاتی مربوط به موارد فوق است. در حالی که اگر این موارد را رعایت کنید می‌توانید بهترین نتیجه را دریافت کنید.

در بین استراتژی‌های تبلیغاتی، بهترین نوع آن بازاریابی اجازه‌ای است. این‌گونه از ناراحت نشدن مشتری آگاه می‌شوید.

نحوه استفاده از تبلیغات پیامکی

برای شروع یک تبلیغات پیامکی ابتدا نیاز است که یک پنل اس ام اس از شرکت تک همراه تهیه کنید. برای تهیه این سامانه می‌توانید بر روی لینک ثبت نام کلیک نمایید.

پس از تهیه پنل، اطلاعات هویتی شما دریافت می‌گردد. سپس در کوتاه‌ترین زمان، این سامانه برای شما راه‌اندازی و فعال می‌شود.

با ورود به پنل اس ام اس تمام قابلیت‌های آن برای شما در دسترس است. از ارسال پیامک به‌صورت تکی و انبوه تا بانک شماره‌ها و انواع قابلیت ارسال در دستان شماست.

برای اطلاع از تعرفه‌ها و خدمات هر یک از پنل‌های تک همراه به صفحه تعرفه ها مراجعه نمایید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست